Senior Digital Strategist

We zoeken een Senior Digital Strategist

We zoeken iemand die genoeg maturiteit heeft om de digitale strategische ontwikkeling van onze klanten in goede banen te leiden. Die samen met de Accountmanager proactief aan de slag gaat om de positie van onze klanten te verbeteren. En die alles kent van BI, SEO en het opzetten van PPC campagnes. (Als je deze afkortingen hebt moeten Googelen, zoeken we nog wel even verder.)

Daarnaast ben je een overtuigd autodidact en steeds op de hoogte van de nieuwste tendensen in de markt.

Wat nog?

Proactief en matuur zijn, is niet genoeg. Althans, niet bij ons. We vragen nog wel een paar dingen (let op: bulletpoint alert!):

  • Je bent in de eerste plaats senior. Wat zich niet enkel in een rimpeltje meer of minder moet uiten, maar vooral in het feit dat je minimaal 7 jaar ervaring hebt bij een digitaal agentschap of reclamebureau.
  • Je hebt een aantoonbare staat van dienst en hebt de nodige certificaten (Google Adwords, Google Analytics, Facebook Advertising) behaald.
  • Je bent (uiteraard) ambitieus, gedreven en je onderscheidt je door je analytische en vooral kritische blik.
  • Tu es pretty fluent in drie talen.

What’s in it for you?

Een marktconform loon (duh…). Dat of course wordt aangevuld met extralegale voordelen en opleidingen. Maar je kan vooral rekenen op one hell of a ride met een fantastische bende jonge en gemotiveerde collega’s (en soms zootje ongeregeld).

Herken je jezelf?

Stuur dan je motivatie en CV naar hello@donebyfriday.be en wij koppelen asap terug naar jou!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.